9. razred

Pozdravljeni!

Objavljen je koledar ocenjevanja znanj do konca meseca maja. Predmeti, ki še niso vpisani v koledar, se bodo ocenjevali v mesecu juniju in bodo objavljeni naknadno oziroma se bodo ocenjevali v šoli.

koledar_a_9-r

 

OBVESTILO O VPISU V SREDNJO ŠOLO Z DNE: 20.4.2020

V PP predstavitvi si preberite najpomembnejše informacije povezane z vpisom v srednjo šolo.vpissšmaj20


 

Dragi učenci 9. razreda

Sporočamo  vam informacijo o vpisu v srednjo šolo, ki so jo na Ministrstvu sprejeli 18.3.2020.

Srednje šole, ki še niso izvedle preizkusov nadarjenosti, ki so vpisni pogoj v nekatere srednješolske izobraževalne programe, v katere se želijo prijaviti devetošolci, ali razgovorov z devetošolci, ki se prijavljajo za vpis v športne oddelke, bodo te aktivnosti izvedle po izteku ukrepa začasnega prenehanja vzgojno – izobraževalne dejavnosti.

Posledično bo prestavljen tudi rok za prijavo za vpis v srednje šole za prihodnje šolsko leto. O spremenjenih, natančnih datumih bomo šole in javnost obvestili pravočasno. Če je kdo že oddal prijavnico za vpis v srednjo šolo, seveda velja tudi ta prijavnica, učencu ni potrebno pošiljati nove prijavnice, ko bo znan nov rok za prijavo.

Tudi rok za prijavo v dijaški dom bo prestavljen, ker je vezan na rokovnik o vpisu. O vsem bomo javnost pravočasno obvestili.

Več informacij si lahko preberete na spletni strani:

https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-izobrazevanje-znanost-in-sport/

Lep pozdrav,

Nataša Nelec Sedej, svetovalna delavka

Pozdravljeni devetošolci!

Upam, da pridno delate in spremljate gradivo na spletu.

Do petka vas naprošam, mogoče bi bilo boljše, zahtevam, da se mi vsi javite na mail.

Kaj pa tisti, ki se ne bo javil? Ja kaj, v ponedeljek bom poklicala starše ali spremljate delo na domu!

Srečno in ostanite zdravi!

Andreja Geržina

 

 

Pozdravljeni devetošolci.

V prihodnjih dneh, tednih, mogoče tudi mesecih se bomo morali naučiti drugačnega dela.

Učitelji vam bodo pod svoj predmet dnevno objavljali gradivo za vaše delo.

Gradivo predelujte po vašem urniku. Delajte sprotno, če boste imeli z delom težave pri kakšnih nalogah lahko kontaktirate učitelje. Vsi naši elektronski naslovi so objavljeni na spletni strani šole.

Vašim staršem sem poslala sporočilo o delu oziroma učenju na daljavo. Niso mi vsi starši potrdili prejema sporočila. Upam, da ste vsi seznanjeni kako bo v prihodnje delo potekalo.

Naprošam vas, da se med seboj preko vaših družabnih omrežij povežete, sporočite vsem kako  delo poteka in se drug drugega spodbujajte.

Vesela bom, če se mi boste kaj oglasili prek spletne pošte (andreja.gerzina@guest.arnes.si). Saj veste, da se kaj pomenimo.

Andreja Geržina